ВЕСТИ

23.09.2024.

ОПЕНС FUNDCON - национални фандрејзинг конгрес

Омладински савез удружења шесту годину за редом организује национални фандрејзинг конгрес „ОПЕНС FundCon" у Новом Саду, 26. септембра 2024. године са слоганом Све станице до одрживости.

Основни циљ Конгреса јесте стварање простора за јачање капацитета организација цивилног друштва у циљу њихове одрживости кроз покретање актуелних тема у три устаљена сегмента конгреса: фандрејзинг, људски ресурси и маркетинг.
Овогодишњи “ОПЕНС FundCon” конгрес обележиће богат програм који укључује интерактивне ресурс кафее, инспиративна предавања и сесије умрежавања са стручњацима из области фандрејзинга и маркетинга. Овај конгрес је прилика за учеснике да се упознају са најновијим трендовима и праксама, размене искуства са колегама из различитих сектора и пронађу нове путеве за унапређење организација.

Социјално предузетништво, crowfunding, друштвено одговорно пословање, storytelloing, употреба вештачке интелигенције (АИ) у маркетиншким кампањама, друштвена мрежа ТикТок су само неке од тема које ће се наћи у агенда.

Конгрес је капацитета до 60 учесника, а а све учеснике који нису из Новог Сада обезбеђена је рефундација путних трошкова у висини повратне возне / аутобуске повратне карте. У инзнимним случајевим прихватиће се трошкови доласка на конгрес аутомобилом, што претходно мора бити одобрено од стране организатора.

Извор: ОПЕНС