ВЕСТИ

05.02.2024.

Позив за учешће на консултацијама за Програм подршке ЕУ цивилном друштву и медијима у Србији

Делегација Европске уније у Србији уз подршку ЕУ Ресурс центра за цивилно друштво спроводи консултативни процес заједно са цивилним друштвом са циљем да слањем доприноса допринесе објављивању новог главног позива за цивилно друштво у Србији који ће бити објављен у првом кварталу 2024. године а који финансира Европска унија.

Љубазно вас позивамо да нам се придружите на догађају који ће бити организован у четвртак, 8. фебруара 2024. године са почетком у 13:00ч (до 16:00ч) онлајн преко ЗУМ (Зоом) платформе.

Консултативни процес који организује Делегација Европске уније у Србији уз подршку ЕУ Ресурс центра за цивилно друштво омогућиће прикупљање предлога од великог броја представника цивилног друштва пре него што овај позив буде званично покренут. У том контексту, представници цивилног друштва су позвани да играју кључну улогу у процесу програмирања позива који ће помоћи Делегацији ЕУ у Србији у идентификацији главних области политика које ће бити у фокусу новог позива подршке цивилном друштву и медијима.

Уколико желите да присуствујете консултативном процесу можете се пријавити преко следећег линка ОВДЕ, најкасније до среде, 7. фебруара до 17:00.

Такође, Ваше доприносе можете послати попуњавањем УПИТНИКА који ћете послати на адресу eurseurscentar@bos.rs најкасније до недеље, 18. фебруара.

Извор: ЕУ Инфо центар