ВЕСТИ

04.12.2023.

ПОДРЖИТЕ ПРВИ ГРАЂАНСКИ КУЛТУРНИ ЦЕНТАР У СУБОТИЦИ!

Суботици недостаје грађански друштвени центар, као заједничко место отворених могућности, које окупља људе различитих генерација, националности, интересовања и припадности. Удружење "Клара и Роса" покренуло је кампању за подршку првом грађанском културном центру у Суботици!

Удружење “Клара и Роса” већ годинама својим програмима окупља грађане градећи место повезивања и разумевања комуницирајући на језицима средине, те је постало видљиво и препознатљиво у граду и шире. Од почетка ове године, на адреси Петефи Шандора 15, Удружење “Клара и Роса” организује различите догађаје (филмске пројекције, радионице, изложбе, трибине, предавања, концерте, заједничка кувања и дружења) за сусрете и упознавање људи и културе које чине град посебним. На сајту удружења можете наћи више информација о програмима.

“Подржите нас и дођите да се дружимо и размењујемо искуства у простору аутентичне суботичке куће (Петефи Шандора 15) коју заједно са Вама градимо у прву грађанску културну институцију у нашем граду!

Донирајте, проследите овај позив познаницима, предложите програм који бисте желели видети или сами реализовати (klarairosa@gmail.com). Прикупљена средства за програме, Траг фондација ће дуплирати и тиме подржати иницијативу активног укључивања грађана у процесе који чине наш град бољим местом за живот.

Можете нас подржати дељењем вести о кампањи са Вашим члановима, уплатом донације преко сајта donacije.rs:

https://www.donacije.rs/projekat/gradjanski-centar-su/

или на рачун:

УГ “Клара и Роса”

Петефи Шандора 15, Суботица

Сврха уплате: Донација

Бр. рачуна: 160-6000001246293-35, Banca Intesa, шифра уплате: 290"

 

Извор: Удружење "Клара и Роса"