ВЕСТИ

21.11.2023.

Позив за учешће на презентацији ЕУ програма „Грађани, једнакост, права и вредности“

Министарство за људска и мањинска права и друштвени дијалог позива организације цивилног друштва, јединице локалне самоуправе, институције у области образовања и културе да пријаве своје представнике за учешће у презентацији ЕУ програма „Грађани, једнакост, права и вредности“.

Презентација се одржава 28. новембра 2023. године у Палати Србија, сала 368 на III спрату (источни улаз), са почетком у 11:00.

Циљ презентације је упознавање са циљевима, приоритетима и структуром новог програма Европске уније „Грађани, једнакост, права и вредности ”, који је наследио програм „Европа за грађане и грађанке“. Програм ће представити Жељка Маркулин, контакт тачка за овај програм у Републици Хрватској, која ће пренети и искуство Републике Хрватске у учествовању у овом програму од 2021. године.

Пријављивање за учешће врши се искључиво електронским путем, слањем пријаве на e-mail адресу medjunarodnasaradnja@minljmpdd.gov.rs, најкасније до понедељка 27. новембра 2023. године у 12:00, са назнаком „Пријава за презентацију ЦЕРВ

 

Извор: Министарство за људска и мањинска права и друштвени дијалог