ВЕСТИ

18.09.2023.

Прва “Отворена врата ЕУ Ресурс центра”

Прва “Отворена врата ЕУ Ресурс центра” организована су прошлог петка, 15. септембра, у Београдској отвореној школи на тему: актуелне финансијске подршке и регистрације у базу цивилног друштва. 

Угостили смо колегинице и колеге из седам организација, којима се допао концепт размене искустава, идеја и планова у опуштеној атмосфери. Реч је организацијама које углавном имају искуства у спровођењу пројеката, односно већ су реализовали мале, средње и веће пројекте. Само једна организација до сада није имала то искуство, па им је значило додатно објашњење нашег capacity building програма, како би се обучили за рад на пројектима. Како је свима потребна финансијска подршка да би континуирано могли да наставе рад, тако су текуће и будуће донације привукле највећу пажњу.

У плану је да сваког месеца организујемо овакав догађај који ће бити посвећен најважнијим темама за цивилно друштво у Србији. Оставићемо и време да нас представници организација цивилног друштва питају све што их занима о раду ЕУРЦ и о томе које програме могу да очекују у наредном пероду.

Видимо се већ 10. октобра на новим тематским “Отвореним вратима ЕУ Ресурс центра” посвећеним менталном здрављу.

Све детаљне информације очекујте ускоро.