ВЕСТИ

13.02.2023.

ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА КОНСУЛТАЦИЈАМА ПРЕДСТАВНИЦИМА ЦИВИЛНОГ ДРУШТВА

Београдска отворена школа (БОШ) је нови ЕУ Ресурс центар за цивилно друштво у периоду од 2023. до 2026. године. Овај пројекат је подржан од стране Делегације Европске уније у Србији.

Делегација Европске уније у Србији уз подршку ЕУ Ресурс центра за цивилно друштво спроводи консултативни процес заједно са цивилним друштвом са циљем да допринесе програмирању два програма за цивилно друштво у Србији које финансира Европска унија:

  • Програм подршке Европске уније цивилном друштву и медијима за период 2024 – 2025, и
  • Тематски програм за људска права и демократију за период 2023 – 2024,

Позивамо представнике цивилног друштва да нам се придруже на догађају који ће бити организован у петак, 3. фебруара 2023. године са почетком у 13:30ч (до 15:30ч). Пријаве за онлајн праћење догађаја путем Зум (Зоом) платформе су отворене путем линка.

Представници цивилног друштва су позвани да играју кључну улогу у процесу програмирања документа који ће помоћи Делегацији ЕУ у Србији у идентификацији главних области политика које ће бити у фокусу два програма подршке цивилном друштву у наредном периоду. Овај догађај организује Делегација Европске уније у Србији уз подршку подршку ЕУ Ресурс центра за цивилно друштво.

Уколико имате додатних питања, будите слободни да контактирајте тим ЕУ Ресурс центар за цивилно друштво путем е-маил адресе: euresurscentar@bos.rs или броја телефона +381 (0) 60 655 19 01.