ПОЗИВИ

20.05.2024.

Позив на представљање програма Ерсте банке: Социјално банкарство

Да ли сте знали да Ерсте Банка има програм социјалног банкарства који је активан већ осам година? Да ли знате коме је овај програм намењен и шта је његов циљ? 

Ерсте Банка и Асоцијација за афирмацију културе (АСК) вас позивају на упознавање са тимом социјалног банкарства Ерсте банке и представљање његовог програма. Дружење је заказано за 27.мај 2024. године са почетком у 13 часова у просторијама Бизнис иновационог центра Крагујевац, Трг Тополиваца 4, Крагујевац.
 
У оквиру подршке организацијама цивилног друштва, у циљу унапређења њихове финансијске стабилности, подизања њихових капацитета, али и јачања позитивног утицаја на друштво, потрудили смо се да обезбедимо различите практичне финансијске и нефинансијске производе. Позивамо вас да се упознамо и разговарамо о различитим опцијама сарадње и разменимо идеје и планове.

Више о самом програму Ерсте Банке можете погледати и на порталу.
 
Потврде учешћа су обавезне. Најкасније до четвртка, 23. маја, потврдите долазак на мејл: ivan.radojevic@erstebank.rs. Приликом пријаве потребно је навести име организације цивилног друштва, као и име и презиме особе која ће присуствовати догађају.

Извор: Ерсте Банка